Bli speider i Longship

Vil du bli speider?

Vi tar inn speidere fra 3. klasse og oppover. Ønsker du å begynne eller har du spørsmål, ta gjerne kontakt.

Hvis du lurer på hvordan vi organisere enhetene så kan du gjerne lese mer på Slik er vi organisert

For å melde deg inn fyller du ut innmeldingsskjema. Da blir du kontaktet av en leder på mail, og starter en måneds prøveperiode. Vil du fortsette etter denne måneden meldes du inn (du trenger ikke gjøre noe) og forbundskontoret sender ut kontingent-faktura. Hvis du melder deg inn i en ferie starter først prøveperioden når ferien er over og speideren starter opp igjen.

OBS: Hvis det er venteliste setter du deg opp i den ved å fylle ut skjema. Prøveperioden starter da ikke før du har fått plass.

Link til innmeldingsskjema: https://min.speiding.no/register/in/group/2704

Hvor mye koster det å delta i speideren?

Medlemskontingenten for speidere i 3.-10. klasse er kr 1 280,- (2022). For rovere og ledere, 16 år og over, er kontingenten kr 890,- (2022).

I tillegg er det deltakeravgift på turer (ca kr 200-500, avhengig av turens lengde) og på sommerleir (ca. kr 3 000-5 000, varierer ut fra hvor leiren er og typen leir).

Speideren skal være inkluderende for alle og vi vil at alle, uansett familiens økonomi, skal ha mulighet til å delta. Gruppen har av den grunn et fond for betaling av tur og leiravgifter ved behov. Ta kontakt med gruppeleder på e-post – [email protected]. Dette er helt konfidensielt og ingen andre enn gruppeleder og kasserer vil ha informasjon om støtten.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med lederne våre. Finn mailadresse til riktig enhet under.

3.-4. klasse – Flokken:

Epost: [email protected]

5. klasse – Pionerene:

Epost: [email protected]

6.-10.klasse – Troppen:

Epost: [email protected]

16-26 år – Roverlaget Folivora:

Epost: [email protected]

Vil du bli leder eller har andre spørsmål:

Epost: [email protected]