Sommerleir

I år skal troppen delta på sjøspeiderleir! Vi blir 570 speidere fra 30 speidergrupper fra hele landet. Under finner du all info vi har om leiren.

Leiren starter lørdag 2. juli og varer en uke til lørdag 9. juli. Leirstedet er Breivoll Gård, nesten innerst i Bunnefjorden. Leiren har fått navnet Fjordtarm.

Oppmøte 2. juli klokken 10.00, på Vestgrensa.
Vi pakker i biler og på tilhengere før vi kjører samlet til Breivoll. Vi organiserer ikke felles transport da det ikke er langt å kjøre, men vi oppfordrer til samkjøring!

Avslutning 9. juli ca. klokken 16.-17.00, på Vestgrensa. Vi kommer tilbake med mer eksakte tidspunkter når vi vet når vi skal reise fra Breivoll, men husk å sette av tid. Leir er ikke helt over før utstyr er pakket på speiderhytta og telt hengt opp til tørk og lufting.

For pakkeliste, se her. (Hvis du vil hengekøye til å slappe av i hengekøyeskogen eller til haik må det også tas med. Det står ikke på pakkelisten)

Info om leiren fra speiding.no:
Det blir mange flotte leiraktiviteter med en maritim ramme. Båtliv, bading, praktiske oppgaver, leirbål, haik i Oslo med overnatting i Nordmarka, regatta og mye annet spennende som skal gi ny kunnskap og ikke minst knytte vennskap på tvers av grupper og patruljer.

Det vil være en stor samling av båter fra små joller/kanoer til store skøyter, som vil bli benyttet i ulike aktiviteter.

Info om program:
Programmet vil inneholde mange ulike aktiviteter med bl.a. maritim tilknytning. Det vil være økter med bruk av båter, enten det er skøyter, patruljebåter eller kanoer.
I kveldsøkten vil det være frivillige aktiviteter. Det vil være leker og konkurranser. Regattaer. Fine badestrender for bading.
Torsdagen vil det være markedsdag, og det vil være åpningsleirbål lørdagen og avsutningsleirbål fredagen.

Info om haiken:
Haiken skal bli en ny spennende opplevelse for deltagerne. Speiderne blir fraktet inn til Oslo med skøyter. Når de kommer til Oslo skal de ved hjelp av en app på telefonen finne frem til steder i Oslo. Når de kommer frem på stedet/posten vil det være ulike oppgaver/aktiviteter. Speiderne må bl.a. benytte offentlig transport som buss, trikk, T-bane eller tog for å komme mellom noen
av postene. Når byhaiken er over drar patruljen til Øvresetertjern for overnatting. Neste dag bruker de offentlig transport tilbake til leiren.

Patruljene våre er i grønn aktivitetsgruppe.