Leie hytte?

Ønsker dere å leie møtelokale eller et sted å overnatte i Oslo? Eller vil dere på tur i Nordmarka? Longship Group 41.Oslo Ullevål speidergruppe har et speiderhus på Vestgrensa 15 i Oslo og en speiderhytte, kalt Baden, i Maridalen, som vi gjerne leier ut når vi ikke bruker det selv.

Speiderhytta Baden

Speiderhytta Baden ligger i Maridalen, inn mot Sørbråten, ikke langt fra Snippen stasjon. På Baden er det ca. 10-15 sengeplasser tilsammen i hytte og uthus, begge deler er elektrisk oppvarmet. Hytta har innlagt strøm og varmt vann, utedo, komfyr og kjøleskap. 500m gange på skogsbilvei fra parkeringsplass og 15 min gange fra buss og tog. Gode tur- og skimuligheter.

Priser for leie av Baden

Speidere Ikke-speidere
Pris per person per natt 90,-110,-
Minimumpris per helg600,-1000,-
Priser per 1.1.2022

Speiderhuset på Vestgrensa

Speiderhuset på Vestgrensa er enkelt tilgjengelig med t-bane, fem minutters gange fra Forskningsparken og Ullevål Stadion. Det er noen parkeringsplasser på tomta. Det er godt med plass på hytta, men vi har dessverre ikke madrasser for tiden. Om man tar med seg liggeunderlag eller lignende, så funker det fint å overnatte. Ellers er det forholdsvis enkle fasiliteter. Hytta har ålreit utstyrt kjøkken (komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker), to doer, men ingen dusj. Innlagt vann og strøm, men ikke Internett. Vi har tønnegrill ute. Elektrisk oppvarming innendørs.

Vestgrensa er velegnet som møtelokale, eller for overnatting ved besøk i Oslo.

Priser for leie av Vestgrensa

Speidere Ikke-speidere
Pris for 1 natt1450,-2000,-
Pris for 1 helg/2 netter 2600,-3500,-
Pris fra 3. natt11001700
Priser per 1.1.2022

Bookingforespørsel