Sommerleir – nyttig info

Program

Du kan finne masse nyttig info på https://www.kragenas2019.no/

Pris og betaling

Endelig pris for speidere er satt til 3.100,-

Faktura kommer via e-post – sannsynlig litt etter leirstart. Det er 2.300 for selve leiren og 800 i reise og andre utgifter.

Helseskjema

Alle Speiderne må ha med ferdig utfylt kopi av helseskjemaet med seg på lørdag 29. Det skal leveres til Troppsleder før avreise.

Pakkelisten

Husk at pakkelisten er veiledende – det er altid lov å tenkte selv

Ut- og hjemreise

Utreise: Oppmøte 11:00 på Vestgrensa den 29. juni.

Hjemreise: 6. juli. Nøyaktig tidspunkt for ankomst Oslo kommer på e-post når vi vet sikkert, men vi sikter på å være i Oslo ca. 16:00.

Alle speiderne må hjelpe til med å rydde og vaske utstyr på Vestgrensa, så avslutter vi ca. 30-60 minutter etter ankomst Oslo.

På leir

Lommepenger: Ingen absolutte tak, men anbefaler lommepenger på ca. 200,-.

Mobiltelefon: Speidere kan ta med mobiltelefon, patruljeførere/assistenter blir oppfordret til å ta med mobiltelefon. Det blir noe lading, men utgangspunktet er at speiderne ikke kan regne med å få ladet telefonen. Det forventes (selvsagt) at telefoner kun brukes der det er nødvendig, så slipper lederne å samle dem inn.

Speidere som ringer hjem: Hvis noen blir oppringt av barn på leir som er lei seg, vær så vennlig å involver Troppsledelsen, helst før en tar avgjørelser om å hente barnet.

Det blir muligheter for å besøke speiderne på leir mot slutten av leiren. Basert på erfaring anbefaler Troppsledelsen at foreldre ikke besøker på leir, da dette særlig mot slutten kan utløse hjemlengsel.

Patruljer: Patruljer må muligens endres litt på, men vil primært være Måke og Ørn (som vanlig).

Pakkeliste: Det kommer pakkeliste, så alle får vite hva de trenger for leiren, også av utstyr til haik (rett sekk, med mer).

Medisiner: Husk å pakke medisiner, særlig smertestillende ol. Ledere er ikke komfortable med å dele ut dette til speidere uten først å ha snakket med foresatte.

Kontakt

Chris Searle er hjemmeleder.

Alle kommunikasjon mellom foreldre og Troppsledelsen skal gå gjennom Chris. Dette gjelder særlig dersom det skulle skje noe som krever Troppsledelsens oppmerksomhet.

Kontaktinfo:

E-post: [email protected]
Mobil: 932 55 054 (hvis du får tlf svarer legg igjen beskjed med hvem du er og hvilken speider det gjelder så ringes det tilbake).