Superhelten

Det var en gang en superhelt. Han passet på alle og jobbet hele dagen for at de rundt han skulle ha det bra. Alle var glade i han og takknemlige for jobben han gjorde, men han skjønte det ikke selv. Superhelten selv følte aldri at han gjorde nok, og forsto ikke at han var en superhelt.

En kveld han var helt utslitt og følte at ingenting han gjorde var godt nok, da møtte han sin egen superhelt. En superhelt som tok vare på han, passet på han, og hjalp han å innse hvor mye han hadde betydd for de rundt han. Det han trengte for å innse at han selv var en superhelt, var å møte sin egen superhelt.

Verden er full av superhelter som ikke selv vet at de er nettopp det. Du vet de kanskje ikke, men du er nok en superhelt du også! Vi er superhelter alle sammen, ikke for alle, men for noen. Sjansen er stor for at du er en superhelt for noen, uten en gang å vite om det selv.