Vinteren 23-24

Det kan se ut som at knappene på tastaturet har frosset fast de siste månedene, men det har ikke manglet på speiding siden forrige post på nettsiden!

Noen dager før snøen farget alt hvitt var myklabbene i år igjen på tur til Årnes. En helg ved Veslesjøen på hytta til Nes-Årnes speidergruppe, med kano og radiogjemsel, mm. Til halloween kom snøen, og troppens tradisjonelle halloweentur ble gjennomført på snødekke. Med lånte radioer fra helgen før ble PMR-radiomerket rammen for helgen, på både byrebus og i Maridalen.

I november ble det arrangert årsfest, med markering av jubileumsåret 2023. Dagen før stilte mange opp på dugnad, og vi fikk installert nye hyller på lageret, det gamle kjøkkenet fikk et nytt liv på roverhula mm. Vestgrensaprosjektet kom også enda et steg videre i november, og hele kjøkkenet er nå rehabilitert!

I desember avsluttet vi 2023 med myklabbtur til Baden der speiderne laget hinderløype og tok hinderløype-merket. Samme helg var troppen invitert med på juletur til Bento sammen med 2. Bestum sjø.

Helgen etter var førerpatruljen, «Alpakka med knestrømper og tutu», på planleggingstur til Vestgrensa og fikk planlagt patruljemøter og turer. Alle enhetene møttes til felles juleavslutning, og vi inviterte lederne og roverne i kretspatruljen vår på julebord.

2024 startet vi året med lederkveld før vår tradisjonelle gruppetur. Siden veien opp Nordhue er stengt ble Borgen byttet ut med KRAKOS, uten at det satte noen demper på stemningen. I temperaturer ned mot -30 koste vi oss maks i Nittedal!

Rundt månedsskiftet nå er patruljetur-sesongen godt i gang, og Baden får godt med besøk om dagen. Det nye året er godt i gang, og vi gleder oss til alle speidereventyrene som 2024 vil bringe.