Kretskonkurransen 2022

I helgen som var ble Oslospeidernes kretskonkurranse for 2022 arrangert i Østmarka. Vi stilte med en patrulje med speidere fra både Ørn og Måke, som gikk for navnet Alpakka under konkurransen.

De startet på Sandbakken lørdag morgen, i strålende sol, og brukte dagen på å gå til overnattingsstedet på Bysetra. Underveis var de innom flere poster. De startet med å få utdelt to egg som skulle kastes ut av tårnet på Kjerringhøgda før de var innom blant annet naturkjennskap, speiderhistorie og praktisk oppgave. Etter å ha kastet egget ut av tårnet i høyeste høyde til full poengsum var det endelig på tide med middag.

Etter et kjekt leirbål sammen med alle de andre patruljene, var det nattorientering før de endelig kunne finne veien gjennom mørket til lavvo og hengekøyer. Søndagen ble det førstehjelps- og pioneringsoppgaver før konkurransen ble avsluttet.

Vi gratulerer patrulje Alpakka med et godt resultat etter en kjekk tur gjennom Østmarka!