Alpakka med tutu og knestrømper

Førerpatruljen var forrige helg på tur til Chateau Baden, hytta vår i Maridalen, for å planlegge speiderhøsten. Resultatet ble planlagte patruljemøter, -turer, samhold og nytt navn til førerpatruljen. Under er utdrag hyttebokas saga fra turen.

Hva er førerpatrulje?

Førerpatruljen består av patruljeførere og patruljeassistenter fra alle patruljene, i tillegg til speiderlederne i troppen.

På fredag dro vi opp på Baden, og ble servert vegetar-treretters middag. Etter god middag så vi på film (Moonrise Kingdom), mens vi spiste gelé og fruktsalat til dessert.

Lørdag sto vi opp til flaggheis klokken ni. Etter frokost med nystekte rundtstykker og eggerøre satte vi i gang med å planlegge patruljemøter. Etter lunsj dro vi inn til Nydalen og Fangene på Fortet. Det var kjempegøy, bortsett fra at lederne vant over speiderne. Vi bestilte deilig, deilig mat fra forskjellige Nydalen-restauranter før vi tok turen tilbake til hytta. Vi hadde det veldig gøy på leirbål, selvsagt med s’mores, og rakk en kort runde kortspill før vi la oss.

Vi speiderne sto opp til planlagt flaggheis klokken ni søndag, men lederne som glemte å legge seg hadde klokken halv seks utsatt flaggheisen en time og sov da vi sto opp. Vi fikk litt godteri, så alt tilgitt. Etter frokost planla vi patruljetur og hadde en gjennomgang av brannsikkerheten på hytta.

Takk til førerpatruljens medlemmer for en flott tur, og kjempegodt arbeid med planlegging!

Alpakkaer med tutu og knestrømper, vær beredt!