Hva foregår på speiderhytta?

Vi er nå godt i gang med oppussingen av Vestgrensa. Det har lenge vært vanskelig å få hytta varm, og noen råtne hyttehjørner her og der, men nå skal det bli orden på det! Vi har hatt entreprenør på plass for å ordne dreneringen rundt hytta, og ellers er vi også i gang med å etterisolere veggene. Vi har en fantastisk dugnadsgjeng som stiller opp, og nå er de ferdige med tre av fire vegger. Tusen takk til alle som bidrar! Når vi er ferdige utendørs er planen å starte inne. Det elektriske anlegget skal fornyes, og nåværende og kommende rovere hadde i forrige uke en økt med idémyldring for roverhula.

Se bilder fra oppussingen:

En kommentar om “Hva foregår på speiderhytta?

  1. Tilbaketråkk: Det siste halvåret i Longship | Longship Group 41. Oslo Ullevål speidergruppe

Det er stengt for kommentarer.