Det siste halvåret i Longship

Dette halvåret startet litt trått. I januar skulle vi ha vært på gruppetur til Nordhue, men for andre året på rad måtte vi avlyse turen. Vi har allikevel gjort veldig mye gøy, og her kan du lese om litt av det. Vi vil også takke UngOrg for aktivitetsstøtte som har gjort mye av aktiviteten i høst, vinter og vår mulig!

Siden nyttår har vi hatt 43 speidermøter! Flokken og pionerene har hatt fjorten møter, og flokken har hatt fire møter alene mens pionerene har vært på troppsmøte. Troppsmøter har vi hatt syv av, og patruljene våre har laget imponerende atten (18!) patruljemøter. Vi har hatt møter på Speidermuseet, i trampolinepark, på Sognsvann, andre deler av marka, på speiderhytta og enda mer. I tillegg har vi hatt to familiearrangementer, St. Georgsdagen og Longshipdagen. Vandrerne og roverne avsluttet halvåret med en egen avslutning i forrige uke med pizza, idémyldring og escape room.

Troppen var først ute med å dra på tur i år. Førerpatruljen dro på ugletur 5.-6. februar, og helgen en måned senere var troppen med på Ompliaden sammen med flere av nabogruppene våre. Flokken og pionerene dro på årets første tur til Baden i mars, og deltok senere på Ridderturnering på KRAKOSseter sammen med småspeidere fra hele Oslo. Vi sendte en patrulje fra troppen til kretskonkurransen i mai, og helgen etter ble Vestgrensa pyntet til overnattingsfest i anledning Eurovision. I Kristi himmelfartshelgen dro troppen på kanoleir til Fjorda før tur-halvåret ble avsluttet med 2010-kullstur til Øyungen.

Vi har også hatt litt aktivitet i feriene dette halvåret. I vinterferien var vi fem speidere på dagstur i Østmarka, og i påskeferien var Longship representert med to speidere på åpen speiderhytte på Solstølen, NSF sin hytte på Hardangervidda. Vi var også Longshipspeidere til stede da NSF sammen med KM-speiderne markerte Vår Dag på Birkelunden.

Og ikke minst har vi startet oppussingen av Vestgrensa, som du kan lese mer om her.